Helena, stefan peter

 Eleonore von Schwanz är en välbeställd och framgångsrik "tantsknuskförfattare". Angelica kom nyss hem till mig, vi ska starta fredagskvällen här med vin och mat på balkongen sedan blir det utgång. Märtha Karlsson, Sabina Star, Vanessa Blond, Emil. Ska ta det rätt lugnt så att jag kan skriva på boken och plugga imorgon! Hon bor på Östermalm tillsammans med sin bångstyriga adoptivdotter, Fatima von Schwanz.

Har följt varenda nyhet under förmiddagen, läst bloggar från folk som var på ön, hela magen krampar för vad som står. Jag är med i nya numret av SOLO, kom precis hem och såg tidningen i brevlådan.  Maxi bestämde sig för att läsa först (alla ni som har smådjur vet att dom gärna står på tidningen precis när man ska läsa)   Jag kommer även att vara med i nästa nummer av SOLO så nu får ni köpa många tidningar      .

Nu sticker jag iväg till Josefinas och ska luncha med Angelica! Idag är jag klädd i H&M från topp till nästan tå (skorna är ifrån Nelly). Lite tröst i viktmörkret Ta en knäck till och låt underkläderna dölja julens extrakilon. Flexees från Maidenform håller in kroppen på rätt s. <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0