1½ vecka kvar

Två helnakna unga tjejer med härliga bröst och inoljade kroppar i en syndig och saftig sexakt. Jag är så stolt över min syster som tecknar så fint… egentligen borde hon inte lägga ut bilderna då jag tror att det är stor risk att någon skriver ut dom och tar med dom till sin tatuerare. Detta är såklart inget illa menat nu mot trådskaparen på familjeliv. html som en kvinna har startat och beskriver hennes extrema avundsjuka för en kvinnlig bekant som hon har.

Först värmer hon upp stjärthålet med en ståldildo, sen blir hon rejält uppknullad av en stor kuk i bade fittan och stjärten. Hur äckligt låter det och har någon egentligen haft det sedan 1979. Vid omslag blir det samlag. Imorgon kommer det säkert men hellre söndag kan det gå bra tack du universum?.

En i sin våta fitta och en i analöppningen. förr i tiden om jag inte fick ha analsex med tjejerna så blev det inget sex alls!" -"När jag var ifrån min pojkvän i 2 dagar då tänkte jag på analsex hela tiden så när jag kom hem till killen så blev det analen!".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0