Video från bubbleroom-plåtningen

Förresten, hittade små söta post-it-lappar på badrumsspegeln imorse, inte så svårt att gissa från vem …. Trodde att jag skulle ha lite saker här att göra mig ordning med inför kvällen så att jag slapp åka hem men tydligen inte, blir lite mascara och borta genom håret. Vi har haft fredagsfika på kontoret, muffins! Nu ska jag iväg till Pure där Spotlife har Most Wanted-fest, vi ska kora månadens vinnare.

Sperman vill hon ha i munnen och hon suger girigt i sig dom varma dropparna. Jag gjorde en jättegod maträtt till middag! Pasta med räkor i en krämig gräddsås med bl. Det var Tyra som tipsade om denna rätt, gjorde dock lite egna ändringar och det blev SUPERgott! Mamma älskade det! Vi drack varsitt glas vitt till också, mami tyckte att vi skulle skåla för kontraktet [. En i fittan och en I rumpan.

En helt vanlig svensk tjej med snygga bröst onanerar med en gummikuk, som hon med hög fart kör in och ut mellan sina svullna fittläppar. Jag har skrattat, svettats, kämpat, njutit och festat. Flickan står på scenen i aulan. Hon har fått det stora och ärofyllda uppdraget att sjunga avslutningslåten inför hela skolan. Helrakad är hon naturlitvis också. Jag kan inte avslöja vilket tv-program vi har spelat in, jag kan inte avslöja allt vi gjorde men jag kan säga att det var länge sen jag hade så kul och gjorde så mycket saker samtidigt.

Handjucket 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0