Att hela tiden växa

Djuriska dofter, het sol och vilda djur - dit ringlar sig tankarna när man ser denna heta sexiga scen i en zebrarandig soffa. Föresten så är det titeln till den bok som jag älskade mest i hela världen förut, eller. Såhär ser det ut hemma hos mig just nu! Nadia, Dilay och Alexandra är här och vi håller på att göra oss i ordning. Humlan lockar Dilays hår och jag försöker sminka mig lite men hamnar bara i köket där Humlans nybakade cookies ligger. Midsommarnatt-mardrömmer har redan börjat. Jag gör nog fortfarande det, jämför hela mitt liv med adam&eva-serien faktiskt! Alla nya killar får en egen karraktär och jag sitter och pratar ut med Annika Rosanna om mina killproblem.     Nu handlar det om.

Idag plåtades jag för en stor modetidning. Kvinnor lever längre – om de äter p-piller. Den slyniga blondinen är villig att göra allt, och suger hans kuk som om hennes sista stund vore kommen.

Tacksam för svar! Mvh Sofia Svar [. Vi är nu påväg hem till Sverige och den första jag ska träffa när jag kommer hem är Maaaniiiii! Fan vad jag har saknat honom. Maria hade [. Hård påsättning i alla våta hål!. <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0