Utkast: April 24, 2012

Vill ha kvar min Thailand-bränna!!! Ser ut som småtjejerna som är helt fläckiga i ansiktet av alldeles för mörk foundation. Det spelades som på repeat och jag hatade den. Vet ni vem jag såg igår?? Jo nämligen Christina. Från första sommaren efter att jag lärt känna Coffe. Het onanishow med en läcker liten fotomodel.

Två kvinnliga konstnärer tröttnar på att arbeta och börjar istället busa med varandra -- och måla på varandra. Det här med att hålla till på bärseback och PUBlicum till klockan halv sju på morgonen kan verka som en bra grej just då, men jävlar vad man inte tycker samma sak dagen efter. Vilket härligt gäng Följ Towa direkt i din mobiltelefon. Dominica och Kleerup dricker vin så dom saknas på bilden men här har ni resten av festen nu flyger vi till paris imorgon badar vi tillsammans i lera. Deras läckra kroppar blir spontant improviserade målardukar när kläderna åker av.

I Onsdags gjorde jag en laseroperation (LASEK) Den varianten som ska göra lite ondare men man får inte välja själv utan får genomföra den som passar ens synfel.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0