Nästan klart!

Hon penetrerar sin fitta med en glänsande dildo och onanerar en varm skön sommarnatt. Först numret tog slut efter tre veckor, galet! Tror det behövdes eftersom ni är som mina vänner allesammans, ni vet så mycket om mig och jag får roliga mail från er, brev. Vi var hos våra vänner Hanna Ekelund. Så himla underbart! God morgon!     Tack för alla fina kommentarer & mail hörrni. Vill ni ordna en prenumeration så är det två för 98 kr som gäller om du klickar här. Du får tidningen före alla andra och är garanterad ett nummer.

För att den här killen ska ställa upp och vara jultomte vill han ha en ordentlig och skön uppmuntran. Som vanligt har jag alltid kul där! Men vid halv ett snåret så. Vet ni vem jag såg igår?? Jo nämligen porraktörerna Alexandra Larima & Chris Gollum, vad hände där? Och det får han också. Gah vilken kul kväll vi hade igår! Jag, Paula och Maria åt middag på Ciao Ciao, vi satt på uteserveringen, åt pasta och drack vin. Vid halv elva så mötte vi upp vackra Emma och gick till Absolut Vodkas fest på Utecompagniet.

Min man drog precis iväg till jobbet men jag och Mani är inte riktigt redo att gå upp ur sängen än…  . När jag berättade att jag utvecklade underkläder så utropade diabetesköterskorna på Akademiska och min pumpspecialist, - Anna, du måste ta fram trosor där man kan bära insulinpumpen! Det saknas bra sätt att bära pump. ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0