Nä, nu blire reklam!

Om han vill köra analsex, munsprut så är det ett plus, I like. Hon frågade plötsligt på morgonen ”När du stod bredvid din kollega (före jul, kvinnlig kollega, 18 år, går på gymnasiet) och hon packade upp en julklapp av underkläder , var det från dig?.

Men som tur är finns det en väldigt hjälpsam manlig elev som gladeligen hjälper henne att få den på plats igen. Har ni tänkt på lite jag gnäller över att jag inte får i mig något nikotin längre? Det är helt grymt egentligen. Alltfler aktörer och producenter dyker upp på marknaden samtidigt som konsumenterna bara blir fler och fler. Produktionen av sexiga underkläder har på bara några år vuxit till att bli en veritabel guldgruva i mångmiljardklassen.

Fast jag fick mig en tankeställare, där i underklädesaffären. Jag vet inte exakt hur en sådan reglering skulle se ut. Angående samtycke så har det diskuterats om inte våldtäktsbrottet borde utformas så att det inrymmer alla samlag eller jämförbara handlingar som utförs mot någon som inte samtycker. Hejhej!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0