Utkast: Feb. 19, 2012

(Som ni vet blir ju även kupan större ju större midja bhn har, så nu efter. Finns det någon sida där man kan se vart du har dina föreläsningar? får vem som helst gå på dom och kostar dom något? Kom till jönköping!  Den kommer snart! Jag är nästa fullbokad fram till maj med föreläsningar men skicka alltid in ett mail och fråga, ibland har man tur, till info@blondinbella. 3 otroligt eggande och tillfredsställande timmar med svenska tjejer och killar. se Hur äter du när [.

 Dubbelt upp får denna heta blondin i hörnet av en gul plyschsoffa. Jag har haft en så himla bra dag och att denna underbara dag kommer sluta med att jag ligger i min favoritfamn och känner små kyssar på pannan gör mig bara ännu mer glad. Vi ska iallafall ut och käka, sedan blir det någon drink eller två innan tolvslaget, och vid tolvslaget hoppas vi på att vi står på [. Nu drar vi ut och firar nyår! Vi är ju sex timmar före här så när klockan slår tolv här har ju ni flera timmar kvar på det gamla året. Vi ska se Shutter Island! Spännade spännande. Nu sticker jag in till stan för biomys.

Jag vill vinna för att jag har precis blivit mamma och vill ha lite finare underkläder när jag ska gå och lägga mig så att min pojkvän tycker att jag är snygg ).

Hejhej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0