Snattade trosor norran

En sak jag verkligen stör mig på på dejtingsajter är människor som inte har vare sig bild eller någon form av presentation på sin kontaktsida. Plåtningen gick iallafall jättebra och efteråt mötte jag som sagt upp vännerna för lunch [. Såhär såg det ut när vi plåtade Jofama by Kenza (vår 2012) idag! Får ju inte visa så mycket, men jag bjuder på en liten tjuvkik på ett av plaggen iallafall för annars har jag inga bilder att visa typ, haha.

Gör dig redo, för här kommer Natasha - Danmarks nya porrstjärna!Den bara 21 åriga superbabe, har på rekordtid knullat sig fram på nätet och även i stora svenska porrproduktioner. Har ett länkutbyte med en trevlig läsare som har en musikblogg ) Den innehåller en massa musiktips och så ger han bort invites till spotify ibland ;) Ta en titthttp//popochplock. Jag går runt här hemma och grubblar över något som jag inte riktigt kan sätta ord på vad det är. Natasha. Jag tänker och tänker och känner någon slags irritation men kan inte komma på varför. Om du undrar varför den danske kukälskande Natasha är blivit så populär, så se denna filmen! .

Folk har börjat tro att det är Cimon (paradise hotel, förra året. När jag blir sjuk upphör jag att vara kvinna. Natasha. Jag blir ungefär som fem karlar. Ett café med avskild del för flipperspel och spelautomater. ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0