Skum dröm

" Ja, så börjar historien om Fridas ensamma helg hos mamma Gudrun. Dessa trosor är av mycket hög kvalité och är tillverkade med många fina detaljer! Lola Luna bombay Lola Luna portofino Lola Luna honeymoon. Vi har hela sortimentet av Sexiga trosor från det franska märket Lola Luna. Mamma och pappa skilde sig, när jag var 13.

Fan vilken rolig inbjudan! Jag ser fram emot den här filmen så himla mycket men tyvärr kommer jag inte kunna gå på världspremiären för jag åker bort på jobbresa samma dag. Nu har jag varit på Limit-butiken i Lerum, det kom otroligt mycket folk och det var riktigt trevligt! Nu befinner jag mig på Limit på Redbergsvägen och ska köra sista eventet för Classified fram till 19.

Är det något jag älskar så är det tjejer med attityd! Då menar jag självklart inte bitchiga, gnälliga tjejer utan tjejer som vågar ta för sig, ta för sig som en man! ;pJag har märkt att killar ofta dras till mer söta tjejer som pratar så tyst och försiktigt att man nästan vill ta och skaka om dem lite och se om det är en docka eller om det faktiskt finns en levande människa där inne, (boooring!)Jag är glad att jag inte är en sådan tjej. Som sagt så får ja se hur jag gör med bloggen under tiden, om jag inte kan blogga därifrån så hörs vi om en vecka. Nu måste jag packa lite men kommer sakna mina söta läsare ) Puss! Danska porrbababen Denice blir hårdknullad av två killar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0